Om oss

Streamer startet tilbake i 2005 under navnet Airwave Norge. Etter en tur til Østerrike bestemte vi oss for å importere Airwave sine vinger til Norge. Etterhvert utvidet vi med både Advance og Niviuk, og skiftet derfor navn til Streamer.

Vi er opptatt av å bidra til at sporten vår blir utøvd på en sikrest mulig måte, og er gjerne mer konservative enn andre når det kommer til hva vi anbefaler av vinger. Vår filosofi er at vi flyr kun fordi det er gøy, og da ønsker vi å sørge for at våre kunder også synest det er gøy den dagen lufta er ikke like snill.

Nikolas

Nikolas van Etten
Nik begynte å fly i 1997, og flyr mest PG, men har vært innom både SPG og PPG. Han har vært instruktør siden begynnelsen av 2000-tallet og flyr mye tandem fra Ulriken. Utover å leke i luften jobber Nikolas med digitale produkter i ScaleAQ.

Magne

Magne Helvig
Magne begynte å fly i 2001, og flyr både PG, SPG og PPG. I mange år har han jobbet som seilmaker og har således god kompetanse på alt som kan fikses av symaskiner. Når Magne ikke reparerer vinger jobber han som prosjektleder.

Vi holder til i Bergen hvor vi har både lager og verksted. Butikken som ligger like ved landingen for Ulriken, er åpen på forespørsel.